Velkommen hos Mellerup Valgmenighed

Mellerup Valgmenighed blev dannet i 1890, og samme år blev kirke og præstebolig bygget og kirkegården anlagt. Kirken blev indviet den 14. december med en festgudstjeneste, og valgmenighedens første præst, den senere så kendte digter og forfatter Jakob Knudsen, blev indsat i embedet. Det folkelige og kirkelige liv, inspireret af Grundtvigs tanker, havde fået et værested.

OBS OBS Der er Ekstraordinær generalforsamling 24. juni 2018

Præsten

Jens Ø Simonsen
Sandagervej 26, Assentoft