Konfirmation i valgmenigheden

Skal du konfirmeres i 2018? Læs din indbydelse til konfirmationsforberedelse i Mellerup Valgmenighed nedenfor.

Indbydelse til konfirmationsforberedelse

Kære 6.-klasseselev

Du er sikkert blevet døbt, da du var lille. Måske har dine forældre fortalt dig om det, og du har hørt om kristendommen i skolen og andre steder. Men hvad vil det sige at tro? Hvordan foregår en gudstjeneste – og hvorfor gør den dét? Hvad står der i salmebogen ud over salmer? Hvordan bruger man Bibelen? Hvorfor ser den ud, som den gør? Hvad er en præst egentlig – og en menighed? Er der et liv efter døden? Hvem var Grundtvig, og hvad er det grundtvigske? Hvordan beder man? Hvem er mon ”næsten”? Og hvad betyder tro i det daglige liv?

Disse og andre spørgsmål bliver du klogere på til konfirmationsforberedelsen i Mellerup Valgmenighed. Vi er en grundtvigsk valgmenighed, som har hørt til i Mellerup siden 1890. I forberedelsen skal vi tale om det vigtigste i den kristne tro, øve os på kristen praksis – bøn, gudstjenestefejring, bibellæsning og salmesang – og ikke mindst have det skægt. Forberedelsen varer 1½ time ugentligt og munder ud i din konfirmation St. Bededag 2018 kl. 10:30. I forberedelsen skal vi også se film og på udflugt sammen.

Konfirmationsforberedelse er for alle, som har lyst til at være med. Sammen med dine forældre kommer du til indskrivningsgudstjenesten søndag d. 10. september kl. 10:00. Umiddelbart derefter går vi over i præstegårdens konfirmandstue og ordner tilmeldingen. Valgmenigheden byder på sodavand, kaffe og småkager. Er dine forældre medlemmer af Mellerup Valgmenighed, skal du ganske enkelt blot tilmeldes. Er de ikke, kan de enten melde sig ind eller betale 1.750 kr. ved tilmeldingen, som dækker støttemedlemskab samt konfirmationsforberedelsen. Du skal medbringe en kopi af din dåbsattest. Hvis du ikke er døbt, men gerne vil konfirmeres, skal du døbes inden konfirmationen – det finder vi ud af! Spørg endelig løs på e-mail isak@krabkoed.dk eller tlf. 26 46 80 54.  Jeg håber, at vi ses!

Venligst
Isak Krab Koed
Valgmenighedspræst for Mellerup Valgmenighed

Konfirmation 2017

Under gudstjenesten Store Bededag 2017 blev Amalie Toft Uhrenholt, Benedikte Høeg Hembo, Karla Kjærvang Søndergaard, Linea Theilgaard Knudsen og Silke Brask Christensen konfirmeret i Mellerup Valgmenighed af valgmenighedspræst Isak Krab Koed.

Konfirmation 2016

Under gudstjenesten Store Bededag 2016 blev Emilie Sophia Bjørnsholm Olsen og Ida Kirstine Rasmussen konfirmeret i Mellerup Valgmenighed af valgmenighedspræst Isak Krab Koed.

Konfirmation 2014

St. Bededag 2014 blev Alberte Margrethe Ogstrup Houmann, Laura Thulstrup Fabricius, Anton Ogstrup Houmann, Silje Maria Ploug Koitzsch, Elisabeth Hembo, Jonatan Lykke og Augusta Stampe Bernt konfirmeret i Mellerup Valgmenighed af valgmenighedspræst Benedicte Hammer Præstholm.