Det fælles og det folkelige

I det grundtvigske syn på kristendom og menneskeliv har det fællesmenneskelige og det kulturelle en vigtig plads. Derfor holder Mellerup Valgmenighed – ved siden af højmessen – en række arrangementer såsom litteraturkreds, foredrag i samarbejde med Fri - og Efterskolen, hyggeeftermiddage i præstegården, udflugter, kirkehøjskole og sommerfest. Der er også altid kirkekaffe efter gudstjenesterne. Alle er velkomne!

Kommende arrangementer

Læsekreds

Onsdag d. 24. april kl. 19

Læsekredsen mødes i præstegården. Inden læsekredsen holder sommerpause, mødes vi en enkelt gang for at snakke om endnu en god bog. Titlen er ikke bestemt endnu, men kan oplyses ved hen-vendelse til præsten, som i øvrigt altid byder nye læseheste velkomne. Vi mødes i præstegården, hvor vi hver især medbringer kaffe. Denne aften vil vi også tale om, hvad vi skal læse i løbet af efteråret

Filmaften i valgmenighedskirken

Torsdag d. 7. februar kl. 19 i Valgmenighedskirken

Der er godt at kende historien, og når man så endda kan lære den på underholdende
vis, er det jo ingen sag. Denne aften blænder vi op for den norske film ”Kongens Valg”
fra 2016. Hovedrollen spilles af ingen ringere end danske Jesper Christensen, og
gennem filmens historiske fortælling lærer vi mere om den norske besættelseshistorie.
Præsten indleder aftenen, og efter filmen serveres naturligvis varm kakao og boller.

Hyggeeftermiddage

Torsdag d. 16. maj kl. 14.30

Vi mødes som sædvanligt kl. 14.30 ved præstegården, men denne gang stuver vi os sammen i et par biler og tager på en tur til Blichers Mindestue i Spentrup.

Sommeraftenfest

Lørdag d. 22. juni kl. 17.00
Vi afrunder halvåret og ønsker hinanden god sommer. Gudstjenesten er kl. 17 og derefter nyder vi medbragt madkurv eller smørrebrød i præstegården / præstegård-shaven. Øl, vin og vand kan købes. Der serveres kaffe. Der vil senere pr. mail el-ler brev blive oplyst, hvem man kan bestille smørrebrød hos. Musikalske indslag, hyggeligt samvær og fællessang er en del af en sommeraftenfest. Impulsive indslag er der også plads til. Velkommen til en hyggelig sommeraften